tiistai 6. lokakuuta 2015

Löytöjä!

Vastapainoksi viime postaukseen ajattelin tällä kertaa keskittyä kaikellaisiin asioihin mitä on tullut täällä asustellessa vastaan, niin materiasta makuhermojen hivelyynkin..

Olen aina tykännyt kirppareista, mutta täällä en ole ihme kyllä kertaakaan eksynyt kirppareille! Sen sijaan erillaisten (hyväntekeväisyys) tahojen charity shopeissa on tullut käytyä senkin edestä. (Niistä voi oikeasti löytää merkkivaatteita laput tallella ja polkuhintaan)
Itse en ole perehtynyt sen enempää. Mutta olen löytänyt paljon hyviä vaatteita ja pikku sisustustavaroita tosi edullisesti. Usea paikka myy myös huonekaluja ja elektroniikkaa.

Vaatteiden kokojen kanssa olin ensin hiukan hukassa. Onneksi on google.

Sitten täytyy mainita, kun edellisessä postauksessa ikävöin vissyvesiä niin tilalle on tullut maustetut lähdevedet. En ois ikinä voinut kuvitella että mansikan makuinen lähdevesi vois olla meikän mieleen. Makuja on vaikka millä mitalla ja valmistajia monia mutta oma suosikki on volvic.


Kuvan tarjoaa google. 

Mitäpä sitä ruoan ystävänä kiertelemään, sillä vaikka täällä on tuo ruokakulttuuri pikkasen erilainen, niin kyllä tämmösen ehkä hiukan ronkelin suomalaisen suuhun sopi se ehkä perinteisin ikinä, eli fish and chips! On muuten niin maan perusteellisen hyvää.
Jos pitäs rankata pari muutakin mitkä on löytäny tien meikän vatsan kautta sydämeen, niin sausage rolls ja steak pie!

Pienen guuglettamisen kautta löytyy mitä ne pitää tarkemmin sisällään mutta tässä muuan kuva internetin syövereistä!


Lyhykäisyydessään ja pyhässä yksinkertaisuudessaan sausage roll on makkara voitaikinan sisällä.


Steak pie, holy yummines, voitaikina jonka sisällä on ikäänkun karjalan paisti sooseineen.

Näitä ei kovin usein herkuttele, ovat aikasta tuhteja eväitä.

Sitten päästäänkin hedelmiin. Tuoreita hedelmiä löytyy ympäri vuojen ja edullisesti! Jos suomessa ei voinut herkutella hedelmillä kun ne on ainakin talviaikaan niin saakutin kalliita niin täällä voi. Tämä tekee meikän tosi iloiseksi.

Meikit. Pikkusen sivuan tätä turhuuden roviota mainitsemalla että samoja merkkejä voi ostaa kun suomestakin, mutta paljon on löytynyt ihan uusia tuttavuuksiakin.
Tuntuu että eri valmistajien tuoteskaala on paljon laajempi tällä perällä, tottakai se riippuu siis ihan mistä ostaa mutta meikälle on jääny vähä simmone kuva mitä tuolla kaupoissa on tullu pyörittyä --

Miten ois seukki kerralla suomi vs englanti? :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti